Mitt hjertested GammelBli med å fargelegge hele det vakre landet vårt!


Har du et sted hvor du føler deg ekstra vel? Dette er ditt hjertested, og nå kan du få det som en fin plakat på veggen din! Plakaten vil være over kommunen stedet ditt ligger i, og om du ønsker det, et hjerte på et spesifikt sted i kommunen. Om det er en bygd, en gateadresse eller noe annet. Om du ønsker en kommune jeg ikke allerede har laget, trenger du ikke sende melding til meg og spørre om det er mulig å lage. Jeg kan lage alle kommuner i Norge. Jeg kan også lage plakater av andre land, men da lager jeg kun generelle plakater av landet, med dets regioner. Jeg går altså ikke ned på lavere geografiske nivåer i andre land.

Mitt hjertested-plakater koster kun 100,- mer enn plakatene du allerede finner i nettbutikken. Men det blir naturligvis noe lengre leveringstid på disse. Det kan ta alt fra 7-14 dager avhengig av hvor stor etterspørselen er.

Du får plakatene i fire fargevarianter, de er 50 x 70 cm i stående format og de selges uten ramme. 50 x 70 er et standardformat på plakater så det skal ikke være umulig å finne en ramme som passer. De har for eksempel noen helt fine både på IKEA og på Clas Ohlson.

Dersom det skulle være noe du lurer på angående "Mitt Hjertested" kan du sende mail til heisann@minoplakater.no

 BESTILL DIN "MITT HJERTESTED"-PLAKAT HER

 FØLG MINOPLAKATER PÅ INSTAGRAM