MIX&MATCH

Det er to spørsmål som går igjen i innboksen min. Det ene er ønsket om andre formater på plakatene, det andre gjelder farger. Det skjønner jeg godt. Man har jo kanskje en yndlingsfarge, eller en fargepalett man forholder seg til i heimen. Og ute i de tusen hjem er det minst tusen forskjellige veggfarger, materialvalg og ikke minst varierende plass. Derfor har jeg nå gleden av å presentere MINOs Mix&Match-konsept!

Greia med Mix&Match er ganske enkel. Jeg har valgt ut 20 farger som jeg syns er fine. Plakatene som inngår i Mix&Match-kategorien har én motivfarge og én bakgrunnsfarge. Du kan derfor velge én av de 20 Mix&Match-fargene som motivfarge og én som bakgrunnsfarge. Det gir da hver plakat 380 fargekombinasjoner. Skal innrømme at alle ikke er like fine, men det er mulig å lage seg en skikkelig fin og unik plakat! Som litt inspirasjon har jeg satt opp en del fargekombinasjoner jeg syns er fine. Du kan se disse forslagene lenger ned på denne siden. Som om ikke det var nok kan du også få velge dine helt egne farger. Er det en helt spesiell farkekombinasjon du er på utkikk etter, fikser vi det også. Dette er da et eget valg når du bestiller plakaten. 

De første plakatene som kommer i Mix&Match er de nye Stedsnavn-plakatene. Klikk her for å se stedsnavnplakatene. Deretter slipper jeg fylkesplakatene løs.

Skulle det være spørsmål, eller ønsker du å sende et referansebilde med fargene gjør du det til heisann@minoplakater.no

Ønsker deg en strålende dag videre!

Legg igjen en kommentar