31.03.19

Heisann! Det er lenge siden sist! Dette er det en grunn for. Jeg har sittet dypt inne i tenkeboksen siden jul, for det var noen saker jeg måtte finne ut av. Jeg har nå kommet frem til litt forskjellige konklusjoner, og én av dem er at jeg er nødt til å avslutte MINO.

MINO startet som en liten i idé for tre og et halvt år siden. Jeg hadde først og fremst behov for å få et kreativt utløp. Jeg hadde også veldig lyst til å lage en plakatbutikk som tilbød et litt annerledes utvalg enn andre plakatbutikker. Jeg ønsket at plakatene skulle ha sjel og at de skulle være unike og gjerne personlig tilpasset kjøperen. Dette syns jeg har greid ganske greit. Dette har vært en eventyrlig reise for meg, og jeg har lært så utrolig mye. Ikke minst om geografi! :-D Har fått ganske god oversikt over landet vårt for å si det sånn. Det har også vært utrolig hyggelig med så mange koselige tilbakemeldinger underveis. Jeg hadde håpet jeg skulle selge et par plakater da jeg startet, men hadde aldri drømt om at det skulle gå så bra som det har gjort!
I denne «suksessen» ligger også problemet og grunnen til at jeg nå må trekke inn årene. Litt sånn som romerriket til slutt raknet har MINO blitt litt for stort for seg selv. Jeg føler ikke jeg kan tilby den kundestøtten dere som kunder fortjener. Det har hele tiden vært viktig for meg at kundeservicen skulle være topp. Men god kundeservice krever mye tid, og dette kombinert med en rekke plakater som kan personifiseres strekker rett og slett ikke tiden til. Jeg kunne nok latt det humpe å gå en stund til, men jeg startet MINO for å glede - både meg selv og andre. Etterhvert som antallet bestillinger har økt har også følelsene av dårlig samvittighet, utilstrekkelighet og stress økt i samme takt. Og da fungerer dette dårlig for alle involverte parter. 

Ikkje få panikk

Jeg holder butikken åpen for bestillinger ut mars. Etter dette vil jeg selvsagt være tilgjengelig for dere som har bestilt, og jeg kan med 100% sikkerhet garantere at alle skal få plakatene sine, men etter 31.03.19 vil det altså ikke være mulig å bestille nye Minoplakater.

Jeg kommer selvsagt ikke til å destruere alt jeg har laget, så om jeg kommer på en strålende idé om hvordan forretningen kan fungere på en bedre måte kan det nok hende at den dukker opp igjen - i en eller annen form. Inntil da ønsker jeg å si tusen, milliarder takk for alle bestillinger, likes, reposts, kommentarer, delinger, taggede bilder, gode omtaler, anbefalinger og hyggelige mailer! Dere er altså en så fantastisk bra samling av mennesker! ♥️  ♥️  ♥️

Auf wiedersehen amigos!

Wow! 7 kommentarer!

Hei! Skulle så veldig gjerne hatt Oppegård plakat i tuttifrutti. Er det helt umulig? Mvh

Nina Moen Delviken 25 august, 2019

Så leit å lese at det er over! Veldig fornøyd med plakat 😊

Marie 10 mai, 2019

Hei
Å, jeg skulle bestillte 2 Ringsakerplaketter til jul, men p.g.a. sykehusinnleggelse vart det ittnoe tæl.
Er det helt håpløst å få det tæl nå….?
Krysser fingrene :)
Mvh
Jo Sterud

Jo Sterud 08 mai, 2019

Hei,

Jo Sterud 08 mai, 2019

Hei!Jeg bestilte en Oslo-plakat i slutten av mars, men fortsatt ikke fått den:( Mvh Tine

Tine 16 april, 2019

Hva vil skje med de digitale filene dine når dette sluttes? Vil det være mulig å skrive ut sine egne?

Østlendingen 19 mars, 2019

Hei! Er så utrolig fornøyd med en plakat fra deg, vil derfor bestille en til før du gir deg. Min hjemme- kommune kvitsøy. I farven «hav» 💛

Oda Marie Erle 19 mars, 2019

Legg igjen en kommentar

Nedlastbare plakater