Juleferie

Hei kjære besøkende! Så koselig at du stakk innom en tur. Jeg har nå tatt meg en (I mine øyne) velfortjent juleferie. Det er (også, i mine øye) sykt at det kun er tre måneder siden jeg trykket på publiseringsknappen på minoplakater.no. Jeg håpet jo jeg skulle få et lite knippe bestillinger, men responsen dere der ute har gitt har vært så utrolig mye bedre enn jeg dagdrømte om, under pappapermisjonen i sommer, da idéen Mino både ble unnfanget og født.

Og nå har altså Mino rukket å bli tre måneder. Jeg har i løpet av denne tiden tegnet ca. 50 nye kommuner, sendt ca. 1000 e-poster, lagt ut ca 100 poster på sosiale medier, personlig pakket og sendt 200 bestillinger, skiftet ca 300 bleier, laget ca. 50 middager (Noen mindre avanserte enn andre...), og båret store og tunge pakker med plakater på rushtid-fulle busser. Den siste der er nok det kjipeste med jobben. :-) Uansett, det har vært slitsomme og lange dager, men fy fader så moro det har vært også! Har hatt kontakt med så utrolig mange hyggelige folk, og det er jo fantastisk moro å se at ting man lager faller i smak hos andre enn bare samboer, foreldre, søsken og venner.

Det er to ting jeg prøver å si. Det første er at bestillinger som kommer inn nå ikke blir behandlet før i januar. Det andre er TUSEN TAKK for i år og responsen dere har gitt meg! Også snakkes vi igjen i 2017.

GOD JUL OG GODT NYTTÅR!

Legg igjen en kommentar